Koyu göz rengine sahip olan kişilerin renkli lensler için tercih yapması çok daha kolay olabilir. Koyu gözlüler de yine aynı şekilde hareli modellere yönelebilecekleri gibi aşırı koyu renk tonuna sahip olmayan kişiler haresiz modellere de yönelebilir. Elbette, hareli modeller daha hoş ve doğal görünümü sunan modeller olarak biliniyor.

Koyu renk gözlüler renk seçimi yaparken çok fazla mavi seçeneğine kaymamalıdır. Özellikle gözlerinizin tonu gibi ten tonunuz da kapalıysa kesinlikle maviden uzak durmalısınız. Renk tonunuz daha çıksa o halde mavi için şansınızı deneyebilirsiniz. Peki, en çok tercih edilmesi gereken yakışacak olan lens renkleri nelerdir?

Koyu renk gözlüler, bal rengi lensler ile harika bir görünüm elde edebilirler. Ayrıca hazel olarak adlandırılan ela ve açık kestange rengi seçenekleri göz rengizi tamamlamaya yardımcı olacak olan renkler olacaktır.

Renkli lens satın alma kararına vardıysanız hakkında bilmeniz gereken bazı şeyler var. Bunlar için ayrıca size önemli yazılar linkleri belirtiyoruz. Bunlar renkli lensler ve kontakt lensler hakkında tüm bilgi ihtiyacınızı karşılayabilir.